• Header

    De bekendste, leukste en gezelligste dansschool!

Privacyverklaring

Dance Masters & Party-Place Gast is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Joubertstraat 27, 3131 WP Vlaardingen
0104357051, www.gast.nl

Alex Gast is de Functionaris Gegevensbescherming van Dance Masters & Party-Place Gast. Hij is te bereiken via info@gast.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Dance Masters & Party-Place Gast verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@gast.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Dance Masters & Party-Place Gast verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Dance Masters & Party-Place Gast verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Dance Masters & Party-Place Gast neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Dance Masters & Party-Place Gast) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Dance Masters & Party-Place Gast bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van maximaal zeven jaar na het beëndigen van een dienst of levering.

Delen van persoonsgegevens met derden

Dance Masters & Party-Place Gast verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Dance Masters & Party-Place Gast blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Dance Masters & Party-Place Gast gebruikt alleen Google Analytics-cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Het delen van gegevens met derden van Google is uitgeschakeld en maken wij geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Dance Masters & Party-Place Gast en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@gast.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Dance Masters & Party-Place Gast wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Dance Masters & Party-Place Gast neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@gast.nl.

Nieuws

  • START INSCHRIJVING BEGINNERS CURSUS JANUARI (CADEAUTIP FEESTDAGEN)

    Wij kunnen ons voorstellen dat jullie na het zien van 'Dancing with the S...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Stijldansen volwassenen

    Stijldansen volwassenen

    U heeft altijd al willen dansen, maar het is er nooit van gekomen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

    Lees meer
  • Stijldansen jeugd

    Stijldansen jeugd

    Dansen is HOT! Foxtrot, Cha cha cha, Rumba, Salsa, Jive, urban latin en natuurlijk nog veel meer coole dansen, leer je bij ons

    Lees meer
  • Zaal huren

    Zaal huren

    Een feest thuis vieren kan natuurlijk hartstikke gezellig zijn, maar er zijn genoeg redenen om gebruik te maken van onze zaal.

    Lees meer
  • Kleuterdansen

    Kleuterdansen

    Op een ongedwongen manier leren wij u kind leuke dansjes aan op de hedendaagse muziek uit de Kids top 20 enz.

    Lees meer
  • Salsa for 2

    Salsa for 2

    Salsa is Hot! Salsa is een mengeling van tal van andere dansen in de loop der jaren ontwikkeld in diverse stijlen.

    Lees meer
  • Streetdance

    Streetdance

    Altijd al zo willen dansen als in de clips en sta je graag in de belangstelling? Leer je coole streetdance moves bij ons!

    Lees meer
  • Bastiaan en Lotte

    "Het is echt een avondje uit met z'n tweetjes en je leert nieuwe mensen kennen."

    Bastiaan en Lotte
  • Harald en Tineke

    "De gezelligheid op de les is fantastisch en zijn op een leuke manier toch sportief bezig!"

    Harald en Tineke

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.